Golfles en leren golfen

Het halen van uw GVB / handicap 54 bestaat uit 3 stappen:

Eerste stap is het meedoen met een cursus. De lesgevende golfprofessional geeft akkoord voor de baanpermissie.

De tweede stap is deelnemen aan het theorie examen en hiervoor slagen. Elke golfles cursus sluit af met het ngf theorie examen.

De Derde stap is het zelf lopen van de 9 holes q kaart. Om uw GVB/handicap 54 te halen moet u minimaal 19 stableford punten halen over 9 holes. De eerst gelopen scorekaart voeren wij in het systeem van de NGF daarna kunt u zelf de gelopen q kaarten invoeren via de NGF golf.nl app uw golfhandicap wordt dan meteen aangepast. Elke cursus sluit af met het zelf lopen van de 9 holes Q kaart om uw GVB/Handicap 54 te halen.

Elk weekend golfles door Pga Pro!

Tijdens de cursus krijgt u golfles van een erkende PGA professional en worden alle onderdelen van het golfspel doorgenomen. Men moet hier denken aan putten, chippen, pitchen, bunkers en de golfswing.

Ook wordt er uitgebreid aandacht besteedt aan de regels en etiquette en u gaat het geleerde in praktijk brengen op de golfbaan.

Wij zijn een van de weinige cursus aanbieders waar u direct op zondag de 9 holes Q kaart kunt lopen om uw GVB/Handicap 54 te halen. Elk weekend verzorgen wij de cursussen op onze locatie’s.

golfles-van-erkende-pga-pro
golflessen-pga-professional

Ontspannen leren golfen en uw GVB halen

Tijdens de golflessen van Mijn GVB krijgt u persoonlijk les van speciaal opgeleide PGA Golf professionals die u op een verantwoorde manier golfles geven en de basis principes bij brengen van de golfswing.

De GVB cursus bestaat uit twee intensieve lesdagen. Tijdens deze GVB cursus komen praktijk, theorie en etiquette aanbod. U kunt meteen het geleerde in praktijk brengen en spelen op de golfbaan.

Als u een GVB cursus gevolgd heeft bij Mijn GVB dan bent u verzekerd van 100% speelgarantie en vragen wij uw GVB/Handicap 54 pas aan.

Moet ik eigen materiaal hebben?

Wij adviseren om gymschoenen of gewone schoenen met goed profiel te dragen. Bij de cursus zitten oefenclubs en oefenballen inbegrepen.

Tijdens het lopen van de 9 holes q kaart heeft u golfballen, pitchfork en tees nodig. Deze kunt u aanschaffen in de golfshop op de cursus locatie.
Wij hopen u snel te verwelkomen op een van onze cursussen!

golfset-gvb-cursus

Uw cursus is met 100% speelgarantie

U krijgt in kleine groepjes persoonlijk theorie en praktijk golfles. Uw golfles cursus is met 100% speelgarantie inclusief GVB/Handicap 54 pas en theorie en de 9 holes Q kaart lopen. Mocht u de eerste keer niet slagen dan kunt u kosteloos een tweede keer examen doen.

Wij regelen alles voor u, na uw boeking ontvang u meteen uw regelboeken en de cursus informatie. Wij verzorgen ook uw aanvraag voor het GVB examen en registreren uw GVB/Handicap 54 pas.

gvb-halen

Kan ik direct gaan golfen?

Na het volgen van de cursus activeren wij meteen uw ngf baanpermissie pas heeft u de 19 punten of meer gelopen met de eerste q kaart dan activeren wij de handicap 54/GVB pas.

Met de ngf baanpermissie pas kunt u spelen op de meeste golfbanen in Nederland op sommige golfbanen is het niet mogelijk omdat er een minimaal handicap wordt gevraagd.

Met een handicap 54(GVB) kunt u wel op de meeste golfbanen spelen. Een overzicht van de golfbanen waar u kunt spelen vindt u op de website waarkanikgolfen.nl

Direct NGF theorie examen

Tijdens de cursus wordt er uitgebreid aandacht besteedt aan de regels en etiquette en spelsituaties in de praktijk doorgenomen.

Het examen bestaat uit multiple-choice vragen en wordt schriftelijk afgenomen aan het einde van de cursus en duurt maximaal 60 minuten. Examen bestaat uit 19 vragen over de golfregels en 1 stableford vraag plus 10 etiquettevragen. U bent geslaagd als u 23 vragen van de 30 vragen goed heeft beantwoord.

golfregelboeken

Waar bestaan de goflessen uit?

Golf regels en etiquette

Tijdens de gvb cursus worden de regels en etiquette uitgebreid behandeld en bent u goed voorbereid om deel te nemen aan het ngf theorie examen. Het invullen van de scorekaart wordt uitgelegd en er wordt aandacht besteed aan de verschillende spelvormen en uitrekenen van stablefordpunten. Ook worden er in de praktijk de bekende regelsituaties uitgelegd. U hoeft geen regelkennis te hebben om deel te nemen aan de cursussen.

Golfles full swing

Lesgevende PGA professional geeft uitleg over de basistechnieken van de golf swing. De instructie is gericht om full swing stabieler te maken zodat u meer plezier heeft in de golfbaan. De professional zal u ook analyseren. Hierdoor krijgt u zelf beter inzicht waar uw sterktes en zwaktes liggen. Na het volgen van de golflessen beschikt u over de juiste golfgrip, stand en swing.

Meedoen?

Wij verzorgen elk weekend de cursus op onze locatie in Den Bosch en Julianadorp. Wilt u direct reserveren vul dan onderstaand contact formulier in. Wij nemen dan direct contact met u op om alles te regelen. Heeft u vragen dan kunt u ons ook altijd een email sturen of direct bellen op het nummer 030-3200161.  Wij hopen u snel te verwelkomen!

Impressie MijnGVB golfles 2022

Welke golfles cursus past het best bij mij?

#GVB EXAMEN

Direct Examen doen

U kunt direct uw handicap 54 halen

#GVB DIRECT

GVB Direct cursus

U kunt daarna direct uw handicap 54 halen

#GEVORDERD

Gevorderd Golfles Cursus

U kunt daarna direct uw handicap 54 halen

#BEGINNER

Beginner Golfles Cursus

U kunt daarna direct uw handicap 54 halen

#STARTER

Starter Golfles Cursus

U kunt daarna direct uw handicap 54 halen

Aanmelden

Meldt u nu aan wij regelen alles!

#1 Telefonisch tijdens kantooruren:

#2 Direct Online:

Wij nemen direct contact met u op en kiezen met u een geschikte datum.
U ontvangt daarna de bevestiging van uw reservering met alle informatie.